Világunkban egyre inkább a gépi kultúra terjed el, mi emberek is egyre kevésbbé veszünk tudomást a természet szerepéről életünkben. Ennek az oldalnak egyik fő célja, hogy jobban megismerhesd az élővilág szépségeit, mindazt amit a természet ingyen és kamatmentesen nekünk ajándékozott. Hogy kicsit kizökkenj a mindennapok darálójából, hogy észrevedd mindazt ami körülvesz téged, még ha egy betontenger közepén is laksz. Mert az állatvilág akarva akaratlanul is szerves része életünknek. Megtalálod őket a sivatagokban, a sarkvidékeken, a mezőkön, az erdőkben, dzsungelekben, barlangokban, vizekben és bizony a falvakban, városokban és metropoliszokban is. Sok állat iránt érzet utálatunk pusztán saját tudatlanságunkból ered, ha jobban megismerjük őket, gyökeresen megváltozhat a véleményünk az addig szelídnek hitt legelésző állatról csakúgy, mint a vérszomjas, halált hozó fenevadakról.

Az oldalon az állatismertető Lexikonon kívül egy Szűrő menüpontot is találsz, ahol különböző szempontok szerint válogathatsz az állatok közül (meghatározáshoz is jó lehet). Az Extrák menüben pedig egy-két kiegészítő apróságot találhatsz.

Az oldalt szabadidőmben készítem, sok munkám van benne, kérlek ezt tartsd tiszteletben és ne másolj! Erről többet olvashatsz Felhasználási feltételekben.
Ha támogatni szeretnéd a munkámat, a Támogatás oldalon többet is találsz arról, hogyan teheted meg.

Tesztelt böngészők (mindenkori legfrisebb): Firefox (PC, Android 6.0), Google Chrome (PC)