Világunkban egyre inkább a gépi kultúra terjed el, mi emberek is egyre kevésbbé veszünk tudomást a természet szerepéről életünkben. Ennek az oldalnak egyik fő célja, hogy jobban megismerhesd az élővilág szépségeit, mindazt amit a természet ingyen és kamatmentesen nekünk ajándékozott. Hogy kicsit kizökkenj a mindennapok darálójából, hogy észrevedd mindazt ami körülvesz téged, még ha egy betontenger közepén is laksz. Mert az állatvilág akarva akaratlanul is szerves része életünknek. Megtalálod őket a sivatagokban, a sarkvidékeken, a mezőkön, az erdőkben, dzsungelekben, barlangokban, vizekben és bizony a falvakban, városokban és metropoliszokban is. Sok állat iránt érzet utálatunk pusztán saját tudatlanságunkból ered, ha jobban megismerjük őket, gyökeresen megváltozhat a véleményünk az addig szelídnek hitt legelésző állatról csakúgy, mint a vérszomjas, halált hozó fenevadakról.

Az oldalon az állatismertető Lexikonon kívül egy Határozót is találsz, ahol akár út közben, akár utólagosan könnyen meghatározhatod a legtöbb fajt.

Az oldalt szabadidőmben készítem, sok munkám van benne, kérlek ezt tartsd tiszteletben és ne másolj! Erről többet olvashatsz Felhasználási feltételekben.
Ha támogatni szeretnéd a munkámat, a Támogatás oldalon többet is találsz arról, hogyan teheted meg.

Tesztelt böngészők: PC - Firefox 53